Het concert van Die Mooskirchner live in Morkhoven van vrijdag 5 oktober is uitverkocht. En dat is goed nieuws voor de organisatoren van Die Kemper Sieben. Voor hen gaat met de organisatie van het concert een droom in vervulling.

De opbrengst van het concert wordt geschonken aan een goed doel: Make a Wish.

Omdat ook de kinderen van de Noorderwijkse en Morkhovense scholen hun duit in het zakje van Make a Wish willen doen, maakten ze enkele mooie spaarvarkentjes.

De Mooskirchner spelen in Morkhoven een exclusief en intiem concert. In het zaaltje van de fanfare Zucht naar Kunst kunnen vrijdagavond 200 fans van de heerlijke live-muziek van de Mooskirchner genieten. De Mooskirchner zijn de top van de Oostenrijkse volksmuziek en traden al op in overvolle zalen van een paar duizend toeschouwers en in tv-programma als Musikantenstadl.

Die Mooskirchner worden vaak 'die Philharmoniker der Volksmusik' genoemd.

De organisatoren, stuk voor stuk die-hard fans van de Mooskirchner, verenigden zich voor het concert in Die Kemper Sieben. Die Kemper Sieben zijn: Roger en Rosa Wouters, Ludwig en Davy Geerts, Christine Horemans, Jan Goossens en Katrien Smits.